Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Кои са Звездните деца и как да ги познаем

Кои са Звездните деца и как да ги познаем

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
1 от 3 Снимки

1. Свръхестествени способности


Звездните деца се отличават и по своите свръхестествени умения. Тъй като те имат много развита духовност, могат да общуват с призраци на починали хора. Понякога си общуват с въображаеми приятели или други същества, които родителите им не виждат.

Трябва да отбележим обаче, че тези създания обикновено не са плод на детското въображение, пише Мегавселена. Друга често срещана способност на Звездните деца е умението им да си спомнят предишни животи и начина, по който са загинали.

Звездните деца са много специални хора, които се раждат на тази земя с определена мисия. Едно от най-характерните за тях качества е трезвата мисъл, с която подхождат към заобикалящия ги свят още в съвсем ранна възраст.

Отнасят се с любов и уважение към всяко живо същество и не правят разлика между човеци, животни и растения. Те искат планетата да е едно миролюбиво и спокойно място и дават всичко от себе си, за да се преборят за своята кауза.

По време на своя земен път те невинаги срещат разбиране и човечност, но въпреки това се стараят да отговорят на всяка негативна постъпка с усмивка, добрина и позитивизъм. Вижте в галерията по-горе и още няколко качества, с които се отличават невероятните Звездни деца.

3. Състрадание

Това е една от най-силните черти на Звездните деца. Те са в състояние да забележат, че някой не се чувства добре, дори и той да не споделя нищо с тях. Най-важното обаче е, че те са съпричастни не само към болката на хората, но тази на животните и растенията.

Те не правят разлика между отделните индивиди, тъй като гледат на света по много по-мъдър начин и знаят, че всички ние сме едно цяло. Когато усетят, че някой около тях изпитва болка, те биха направили и невъзможното, за да го обградят с обич и да му помогнат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати