Кристалните деца

Те трябва да помогнат на човечеството да еволюира и заедно с индиго децата да ни изведат към по-добро бъдеще

Кристалните деца са сърцето на Бог. Те са с висша същност, израз на духовното ни начало и ако оставим то да ни напътства, животът ни ще е по-красив, по-хармоничен и пълноценен. Това е посланието на кристалните деца. Те, като индиговите, искат пълна промяна на реда и отношенията в света.

Кристалните деца са родени между 1990 и 2000 година. Възможно е обаче представители на кристалните деца да са родени и малко по-рано.

Смята се, че кристалните деца трябва да помогнат на човечеството да еволюира и заедно с индиго децата да изведат обществото към по-добро бъдеще. Кристалните деца са посланици на любовта. Те трябва да донесат мир и справедливост на земята.

Според някои кристалните деца имат свръхестествени сили, някои им приписват дарби за виждане в миналото, настоящето и бъдещето, както и способности за изцеление.

Любопитно за кристалните деца е, че аурата им е с цвят октарин. Октаринът е осмият цвят на спектъра и се свързва с магически способности. Октаринът се описва като цвят, подобен на електриковорозов пурпур. Смята се, че хората с такава аура могат да виждат в други, паралелни светове.

Качества на кристалните деца

Кристалните деца са опрощаващи и грижовни. Винаги подхождат много меко с околните и имат безпогрешен подход към хората.

Ако опитате да излъжете кристалните деца, те ще разберат. Смята се, че кристалните деца имат дарбата да „разчитат“ по очите на хората и да виждат истинските им мисли и чувства.

Важно е кристалните деца да растат обградени с любов и в позитивна среда. Така те ще могат да продължат да „отразяват“ позитивизъм върху околните.

Как да познаем кристалните деца?

Кристалните деца имат някои отличителни белези във външния вид, които ги отличават от останалите. Също така притежават специфични черти на характера, които ги отличават от останалите.

  • Кристалните деца имат големи и изразителни очи. Когато гледат някого, човек има усещането, че проникват в душата му
  • Кристалните деца проговарят по-късно. За сметка на това у тях се забелязва усет към музиката. Може дори да пропеят, преди да проговорят
  • Смята се, че кристалните деца могат да си комуникират чрез телепатия
  • Имат специална връзка с природата и животните
  • Кристалните деца от малки проявяват необичаен интерес към скъпоценни камъни и кристали
  • По-чувствителни са към останалите деца. Забелязва се, че проявяват състрадание
  • Може да забележите кристалните деца да се заглеждат в хората така, сякаш ги изучават.
  • Кристалните деца имат огромен интерес към рисуването

(rozali.com)