Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Астрално»Какъв цвят е аурата ви?

Какъв цвят е аурата ви?

Нина НордНина Норд
Джедай
760495
Какъв цвят е аурата ви?

Известно е, че всеки човек има аура, която е оцветена в различни нюанси от цветовия спектър. Макар че аурата е нещо напълно невидимо, има хора, които твърдят, че я виждат с просто око.

Затова има и хора, които се съмняват в съществуването й. Хората, които вярват в съществуването на аурата, смятат, че тя е биоенергийно поле, което обгражда всяко живо същество.

Цветът на аурата може да отразява личността на човека, неговото настроение и дори здравословното му състояние. Няма научни доказателства за съществуването на аурата, както и факти, които да потвърждават, че тя не съществува.

Хората, които вярват в съществуването на аурата, твърдят, че лесно може да се разпознае цветът им. Необходимо е да се купят маслени бои, с които работят художниците.

Какъв цвят е аурата ви?

Ще ви трябват червен, син и жълт цвят. Поставете по една тубичка от всеки цвят и се опитайте да се отпуснете, да изчистите ума си от всички мисли.

Изстискайте върху лист хартия произволно количество храна и я смесете. Можете да смесите всичките три цвята, можете два или да изстискате само един – всичко зависи само от желанието ви.

Сложете върху очите си непроницаема лента, като преди това сте затворили капачките на тубичките с боя. Прекарайте ръката си над трите тубички и щом почувствате топлина, свалете превръзката и вижте от коя тубичка се излъчва.

Изстискайте боята от него и смесете с микса от цветове, който сте направили върху листа. Цветът, който ще се получи, на практика ще е цветът на вашата аура.

Ако преобладава червеният цвят, вие сте човек, който се впечатлява от всичко, склонни сте към импулсивни постъпки и имате много таланти. Рационалните личности, които се осланят на разума и логиката, имат аура в сини оттенъци.

Светлосиният цвят е характерен за скромните и трудолюбиви като пчелички хора, жълтият – за умните и хармоничните, кафявият – за такива, които са едновременно темпераментни и студени, а зеленият – за веселяците.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
59
48
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (22)

Изпрати
А
А
06.04.2014 14:32
Каква храна да изстискаме,бе хора..!!!!!!
13
0
а
а
05.10.2013 21:38
моята аура е зелена (но не съм го правила по този начин)и е вярно за зеления цвят че сме веселяци ;) и много други неща който тук не са описани :)
1
1
MK
MK
26.07.2013 18:04
Не сте индиго, просто сте аутистчета. И е толкова доказано, че има аура, колкото, че има бог.
2
20
Да бе
Да бе
14.07.2013 01:21
Доказано е че има аура. Да сте чували за Кирлиановата фотография? Този дето е писал статията май не е проучил добре нещата.
4
0
бамбина
бамбина
08.07.2013 14:40
Каква храна трябва да се истиска -ужас ...аурата е нашата енергиина обвивка и тя се променя според настроението,здравето ни...Казват,че съм индиго..имам пророчески сънища и зная понякога какво ще се случи,а и кой какъв е без много да познавам човека-виолетова или тъмно синя аура имам тогава??
1
0
Iani
Iani
25.06.2013 23:39
Да, храна да изстискаме:D Много е жалко, че хора като мен, завършили книгоиздаване стоят без работа, а такива сайтове като този очевидно имат нужда от редактор. А колкото до аурата, да, съществува.
5
0
гост
гост
03.06.2013 03:02
Еха,значи по аурата им ще ги познаете.Всички политици в колона по един за снимки.Така ще ви избираме вече. :)
4
0
eli
eli
14.05.2013 16:05
Пълни глупости-''Изстискайте върху лист хартия произволно количество храна и я смесете.
3
1