Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2010 20:20 - Индиговите и Кристалните Деца
Автор: prolet05 Категория: Забавление   
Прочетен: 4886 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 20.12.2010 21:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

        imageТе се открояват сред своите връстници с необичаен ум и мъдрост. С лекота майсторят сложни технически "играчки". Езиковите и възрастови бариери не са пречка за тях. Ненавиждат насилието и омразата, състрадателни са и привързани към семейството и приятелите. Наричат ги "индигови" и "кристални" деца.
        Първите представители на генерация от изключително способни и надарени хора се появяват преди около сто години.
Бум от раждания на "индигови" деца се наблюдава през 70-те години на ХХ век, а днес те вече са на възраст, която им позволява да поемат своята роля на наставници, лидери и реформатори на човечеството. 
        "Кристалните" деца започват да се раждат около 2000 година. Призванието им е да ускорят човешката еволюция, като разкрият на хората техните духовни сили и божествен произход, ръководени от "Закона на единството".
       Индиговите деца са по-стара генерация. Със своя астрален "детектор на лъжата" те безпогрешно усещат лъжата, безчестието и авторитарността. Индиговите деца са неспособни да бъдат лицемерни или да симулират толерантност към злобата и нетърпимостта в средата, която ги заобикаля. Тъй като тяхната колективна цел е да съборят стария световен ред, те са по-войнствени и енергични от по-късната генерация на кристалните деца. Те са тук, за да разрушат или реформират правителствените, образователни и законодателни системи, които възпрепятстват обединението на човечеството. За да осъществят своите намерения, те се нуждаят от изключителна непоколебимост и завладяваща решителност.
         Кристалните деца са по-вглъбени, търпеливи и опрощаващи. Техните предшественици са духовни водачи, които драстично реформират съзнанието и управлението на обществото, докато кристалните деца са "верни на сърцето", които проповядват христовите ценности и следват вече проправения път към един по-сигурен и хармоничен свят. 
        Кристалните деца са прелюдия към реалност на директно безсловесно общуване. Вместо с писмени символи и устна реч хората ще обменят мисли и знания посредством телепатия. Користта, лъжата и омразата вече няма да могат да бъдат скривани и ще бъдат изкоренени. Нарастващия брой индивиди с екстрасензорни способности в нашето съвремие свидетелства, че процесът на духовна трансформация и обръщане на човечеството към силите на незримото вече набира скорост.
     Парапсихоложката Селия Фен е уверена, че причината за тези промени ще е не техническия прогрес, а осъществяван понастоящем "групов проект" на Вселенския разум. Следвайки неговите повели, хиляди просветени души слизат от по-високи нива на духовни вибрации в нашия материален свят и се въплътяват във физически тела като "индигови" и "кристални" деца, за да станат "учители" и "лечители" на човечеството. Целта на тази спиритуалистична интервенция е създаването на свят на единство, наричан "Нова Земя". В него хората ще преоткрият своите добродетели и уникалността си като разумен вид. Освободени от оковите на материалното, те ще се устремят към безбройните светове във Всемира, за да намерят отговорите на своите вечни въпроси и разкрият великото тайнство на Живота.

Особености на кристалните деца
■ Деликатни и чувствителни към околния свят, както и към емоциите на другите. Сетивността им ги прави раними.
■ Предпочитат да са сами, не им е комфортно, когато са заобиколени от много хора.
■ Обожават природата, която им помага да възстановят хармонията си и да се заредят с енергия. Обожават децата и животните. Притежават специфичен начин за общуване с тях.
■ Не разбират жестокостта, войните, алчността, скъперничеството.
■ Толкова са проницателни, че знаят какво чувстват околните. Създават дълбоки и дълги връзки с хора, които им предлагат безграничната си любов. Децата кристали знаят какво е единствена и истинска любов. От друга страна, избягват романтични отношения от страх да не наранят другия, ако се наложи връзката да приключи.
■ Те са изключително благородни и благоразумни. Могат безпогрешно да определят какво им е необходимо, кое е добро и зло.
■ Избягват местата, където се струпват много хора и има изобилие от различни енергии, поради изострените си сетива.
■ Познават пречистващата сила на водата и не пропускат да се възползват от нея – вана, душ, водопади, изворчета. Пият много вода, предпочитат органична и прясна храна. Обикновено са вегетарианци.
■ Ценят удобните дрехи от естествени материи.
■ Любопитен е фактът, че родителите им знаят как ще ги нарекат, още преди да са се родили.
■ Още по-интересно е, че около тях постоянно се случват странни неща. В тяхното обкръжение всички се чувстват добре, децата ги обожават, животните търсят ласките им.
■ Стимулират енергията си чрез повече движение, спорт, бойни изкуства или танци. Със силната си биоенергия смущават работата на електронните уреди.
■ Притежават лечителски способности, интуиция и знаят как действат природните закони. Стимулират процесите на регенериране на тялото, което важи както за тях самите, така и за околните.




Гласувай:
8



1. prolet05 - Благодаря
18.08.2010 21:19
И на мен ми е много интересна тази тема, а песничката ми е любима. :)
цитирай
2. анонимен - kristalno dete
18.12.2010 18:23
az sam Kristalno dete otgovarqm na vsi4ki iziskvaniq
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: prolet05
Категория: Забавление
Прочетен: 581087
Постинги: 114
Коментари: 170
Гласове: 1740
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031