.

Децата-индиго ще управляват света...

Езотерици твърдят, че 70 процента от съвременните деца се появяват на бял свят с аура, с индигов цвят. Тези деца са не само свръхинтелигентни, но и притежават още от най-ранна възраст изумителна интуиция. Детето е индиго, ако поне на пет от сл

Децата-индиго ще управляват света...
id="internal-source-marker_0.22826841330317071" style="font-size: 10pt; font-family: Verdana; color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent; font-weight: normal; font-style: normal; text-decoration: none; vertical-align: baseline;">Езотерици твърдят, че 70 процента от съвременните деца се появяват на бял свят с аура, с индигов цвят. Тези деца са не само свръхинтелигентни, но и притежават още от най-ранна възраст изумителна интуиция.

Детето е индиго, ако поне на пет от следните твърдения, отговорът е “да”.

Детето,  веднага след раждането си, поглежда майка си със смислен поглед; при кърменето то търси нещо по тавана и като че ли вижда някого там;  когато лежи в креватчето си,  внезапно започва да се смее и се държи така, като че ли си играе с някого; хваща приборите еднакво добре и с лявата,  и с дясната ръка; започва да говори късно  - на 3-4 годинки; лесно усвоява компютърни игри и функциите на мобилния телефон;  не внимава в час и нарушава правилата на поведение в училище и  има избирателна памет.  

Ако отговорите на поне 5 от тези твърдения са “да”,  родителите на децата вундеркинди могат да бъдат  доволни -  вкъщи  си имат гений. Но не може да  не им се  и съчувства, защото техните деца често получават диагнози  като синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност. Ето защо,  те трябва да знаят точно как да се държат с децата си.

Детето-индиго нито минута не се  задържа на едно място.  И това не е свързано с лошо възпитание, а с особеностите на неговото възприятие.  Това дете много бързо усвоява всякаква информация, бързо стига до същността на нещата и не разбира защо другите не са в крак с него.  Точно тук е основната задача на родителите - те  кротко трябва да насочват в ‘мирни води’   енергията на детето си.

Тези деца смятат, че са лидери, те никога не отстъпват  и са много упорити. Затова  не им налагайте мнението си, но  и не ги оставяйте  да ви  командват.  Тези деца приемат чуждата позиция, ако е  добре аргументирана.

Детето-индиго има  изострено чувство за справедливост. То веднага усеща лъжата, затова с него трябва да бъдете честни.

Много често тези деца говорят за минали животи  и за своята мисия. Не  трябва да се стряскате или да им се подигравате - отнесете се към думите им сериозно и ще научите много интересни неща.

Детето-индиго започва няколко неща едновременно. Ако разберете кое от тези  занимания  му е най-интересно, може да го поощрите в тази насока.

Важно е да не се допускат грешки, защото децата индиго са много чувствителни  и уязвими и могат  в еднаква степен да се развият и като гениални творци, и  като негодници.  Всичко  зависи от отношението към тях.

Може пък да се окаже, че вашето дете е най-обикновено момиченце или момченце... не се ядосвайте, защото то изисква не по-малко  грижи от вундеркинда. Да не говорим, че за всяка майка, нейното дете си е истински гений....   

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
toito
преди 11 години
3
1
!
Отговори
Ще управляват ... От лудницата.
Страница 1 от 1