С този тест ще разбере дали сте дете индиго, кристално дете или дете на дъгата!

Много хора вярват, че е имало вълна от хора, които се раждат, за да променят стария „железен“ и индустриален начин на живот към по-просветен и духовен. Вероятно сте чували за „Индиго Деца“ и „Работници на Светлината“ по интернет.
Светлините са просто последица от начина, по който съвременният свят е довел до човешката психика.

Нека обясня

A-Lightworker-600x338

Работникът на светлината е човек, който може да усети, че има голямо изцеление в света. Съвременните начини на живот са дисхармонични и вредни за нас и за природата, от която всички ние сме част. Това води до подсъзнателно осъзнаване, че е необходимо да се направи нещо, особено при хората, родени в съвременното общество.
Новите поколения не са обвързани с „веригите“, с които са били затворени хора, които изграждали съвременното общество. Веригите, за които споменавам, всъщност са инвестициите им в енергия, тяхната мисъл и характер, развити в различна ера, с далеч по-малко достъпна информация. Тези нови поколения ясно виждат по-голямата картина и това, което не работи. Ето защо те имат по-голямо усещане, за да поправят света.
Също както има популярни термини в научната общност, насочени към тези нови поколения като „поколение х“, „поколение y“ и „поколение z“, термини в духовното движение, насочени към тези поколения като „индиго деца“, „кристалните деца“ и „децата на дъгата“.

Какъв тип Работник на светлината сте?

40a73e430f5fb2cb89a9d11622a6a4b8

Проверете какъв вид работник на светлината сте.

Индиго Деца:

• Родени между 60-те и 90-те години на миналия век;
• бунтовници и воини в духа;
• Пренебрегват системата;
• Обичат изолацията;
• фондация за зависимости;
•Инати;

Кристални деца:

• Родени между 80-те и 2000-те години;
• Силни с чисто сърце;
• Високо развито въображение и творчество;
• Изключително съпричастни и емоционални;
• Страстни за свръхестествени феномени и супергерои;
• безгрижни;

Деца на дъгата:

• Родени след новото хилядолетие;
• положителни и щастливи;
• Технологично напреднали и лесни за разбиране на нови приспособления;
• Любов и трудно задържане;
• Обича животните, природата и вероятно са вегани;
•Свободни;

 

Тези етикети означават това:

Indigo-Children-600x434.jpg

Децата индиго се раждат между 60-те и 90-те години на миналия век, които наистина са подобни на бейби-бумерите на поколението x.
Те са бунтовници и не могат да се съобразят с дисфункционалните ситуации у дома, в работата или в училище. Те са воини по дух.
Те искат да се изправят срещу корумпираната система, управляваща обществото, и тази черта се прожектира в изкуството, музиката, филмите, движенията и начина на живот на младостта им.
Те експериментирали с психеделични вещества, принуждавали съзнанието си да се отвори.
Всичко това доведе до създаването на нови предприятия и изобретения, които промениха бъдещето завинаги, като интернет.
Crystal-Children
Кристалните деца най-вероятно ще бъдат деца на хора от поколение х. Те се раждат около 90-те и 2000-те години, леко различаващи се от поколението, насочено към хората, родени между 80-те и 2000-те. Характеристиките на кристалните деца и на поколенията са почти същите.
Те са интуитивни, духовно осъзнати и страстни за свръхестествени субекти. Те имат високо развито въображение и творчество. Те разбират нещата лесно, те са изключително съпричастни и много лесни. Тази противоречива разстройство между техните емоции ги принуждава да употребяват наркотици, да посещават психиатри, да се чувстват с високо ниво на безпокойство, да нападат панически атаки и понякога дори по-сериозни проблеми с психичното си здраве.
Те се раждат в преходно време, в период, в който човечеството е направило своя най-голям скок с технологичния напредък, който засяга всички области на обществото. Те израстват във времена без интернет и време, когато не можете да си представите как сте живели без интернет. Този преход се случи само за период от 10 години, което е наистина Малко време за такава голяма промяна. Това се отрази на начина, по който вижда света. Сякаш са били принудени да повишават съзнанието си ускорено. Но това е добре, защото те са достатъчно силни, като кристали. Те винаги виждат света с чисти очи, което допълнително добавя към тяхното описание на „кристалните деца“.
Поради тяхното въображение, чистота на сърцето и силата, те са привлечени от супергеройните явления. Изкуството, музиката, филмите, бизнеса и дори начинът на живот са вдъхновени и управлявани от различни супергерои, които идолират, докато растат.

Rainbow-Children-600x442

Децата на дъгата са най-новото поколение хора или поколение z, родени след новото хилядолетие.
Те са модерни и по-технологично напреднали от поколението х и у, защото те са отгледани в период, в който хората са по-свързани от всяко друго време в известната човешка история. Те са имали почти цялата информация в света, която им е била достъпна, докато растат, само като натискаха няколко бутона.
Тези деца са щастливи и положителни. Те са като дишане на чист въздух. Те носят щастие и радост на целия свят чрез различни изобретения, платформи и медии, които генерацията х се е развила и поколението е съвършено.
Тяхната светлина и позитивност ги правят по-свободни от всяко поколение в съвременната история. Те обичат да пътуват, мразят да бъдат вързани на един човек и не могат да издържат на старите конформистки начини. Чувства се като затвор за тях. Помислете за тях като светлина; Те дават топлина, живот и не могат да бъдат заловени. Цялото им същество е чисто и затова повечето от тези деца са вегани.
Източник: www.lifecoachcode.com

Вашият коментар